Új Cacharel illatok!

14:30 Varjúlány 4 Comments


Cacharel Amor Amor Summer 2012 EDT


Bár egyik illatukat se érzem a magaménak, mégis mindig előszeretettel figyelem a Cacharel újdonságait. Ezúttal két limitált parfümmel rukkolnak elő idén nyárra, a két legismertebb illatukat, az Amor Amort és a Noat frissítették fel. 

Az Amor Amor már rengeteg kiadással büszkélkedhet, egy nagyon jellegzetes parfümről van szó -amellyel engem sajnos ki lehet kergetni a világból-, ezer éve készülök már írni a sima változatról.:) 
Most ezt a nagyon rózsás aromát sok-sok gyümölccsel dobták fel, ananásszal, gránátalmával, és az eddig is erőteljes grapefruit még meghatározóbb lett. 
Ha az illat nem is lesz a kedvencem, az üvegcse telitalálat, gyönyörű ez a naplementét és sárga rózsát egyaránt idéző árnyalat.:)


 
Cacharel Noa Summer 2012 EDT


Az eredeti Noa sem az én illatom sajnos, de mégis kötődöm hozzá, ha mást nem is, de időről-időre mindig megszimatolom a parfümériákban.:)
Az üveg ez esetben is zseniális,  bár itt nem csak a szín tetszik, ez a jellegzetes forma is nagy kedvencem.:) 
Ha jól tudom, a Noát is gyümölcsös jegyekkel dúsították, ami számomra elég meglepő, mert el sem tudom képzelni, hogy a barackon, esetleg a szilván kívül mi passzolna ehhez a kávés-virágos, kissé fás illathoz, nagyon várom már, hogy megszagolhassam!


Mit gondoltok a limitált parfümökről? 
Szeretitek a Cacharel illatokat?:)

4 megjegyzés:

  1. Én is mindig figyelem a Cacharelt, és nekem sem az igazi, de azért mindig rajta tartom a szemem :]

    VálaszTörlés
  2. Igen, velem is hasonló a helyzet, a sima Noa nagyon tetszik, de... nem illik hozzám.:)

    VálaszTörlés
  3. Az amor amor tentation az egyik kedvenc illatom, más illat tőlük nem tetszett még, és a leírás alapján valószínűleg ezek az újak sem fognak.

    VálaszTörlés
  4. Az a lila üveges, ugye?:)
    Azt már elég rég illatoztam, de úgy emlékszem, az tetszett eddig a legjobban az Amor Amorok közül, a sima változat nekem túl rózsás.:)

    VálaszTörlés