Essence A New League trendkiadás

16:43 Varjúlány 3 Comments

Éss... már itt is vannak az Essence újdonságai:)



01; My Caddy In The Wind



02; Happy Preppy


03; Oh De Prep


Három új krémes szemfestéket kapunk. Bármennyire is rajongok az ilyen termékekért, amikor megláttam, az első dolog, ami az eszembe jutott, az az volt, hogy már megint? A képek alapján a Fruityban is hasonlók lesznek... Nem is tudom, bár a fehér azért csábító.:) 




 01; Came – Saw And Conquered, 02; Oh De Prep

Két vízálló filces szemhéjtust is tartalmaz a kollekció, hüm... régebben volt egy hasonló kis szépségem, azt nagyon szerettem.:) 


Jön még egy mozaikos bronzosító púder is, ez szerintem egész jópofára sikerült.:)


 

A trendkiadás része ez a csodaszép piros ajakszínező,  a csomagolása egyszerre emlékeztet a Fairytale és a Circus Circus szájfényeire... remélem, maga a kence is ugyan olyan jó lesz, mint azok.:)




01; My Retro Jacket`s Red, 02;  Too Blue To Be True, 
03; Oh De Prep, 04; Tommy`s favorite green


Négy új lakk is jön, ezek közül a felső kettő tetszik, bár már vannak hasonló árnyalataim... A zöldet így, képeken keresztül nem tudom hová tenni, az egyik pillanatban tetszik, a másikban nem... a barna viszont határozottan nem az én világom sajnos. 



A sminktermékek mellett a hajápolásra is gondoltak ezúttal, így bekerült a kollekcióba ez az összecsukható kefe is. Jó-jó, de... ez engem kísértetiesen emlékeztet a You Rock! kiadás hasonló darabjára. 




És végül egy cuki kis tasakos hajgumiszettet is tartalmaz a kollekció, ez szerintem tipikusan egy hasznos, de nem szerelembeesést okozó darab.


Hüm... nem is tudom, bevallom, én kicsit vérszegénynek érzem most ezt a kiadást, a krémes szemfestékek, a hajkefe... több fantáziát!


Titeket megfogott esetleg valami?:)


3 megjegyzés:

  1. Hát tényleg semmi extra nincs ebben a kiadásban, de nekem a hajgumik tetszenek. Jók a színek, ha nem túl drága, még be is szereznék egyet. Pont ilyeneket kerestem. :)

    VálaszTörlés
  2. A hajgumik szerintem is praktikusak, pláne így, ebben a kis tasakban.:)

    VálaszTörlés
  3. vajon nálunk kapható lesz? engem a fehér krémes szemhéjfesték érdekel:)

    VálaszTörlés