Új illatpárok!

9:23 Varjúlány 0 Comments

Két nagysikerű parfüm is új kiadással jelenik meg idén nyárra, méghozzá férfi-női változatban egyaránt.:)



Light Blue Dreaming in Portofino EDT

Az általam nem túlságosan kedvelt Light Blue az egyik megújuló, mind a női, mind a férfi változat egy mediterrán táj által ihletve frissül fel. A Light Blue Dreaming in Portofino legerőteljesebb jegyének a licsi ígérkezik, de megtalálható benne többek között az ámbra, az írisz és a pacsuli is. Az üveg formája maradt a már jól megszokott, csak apróbb változásokon esett át - úgy gondolom, jó ötlet volt megtartani ezt a már klasszikussá vált szögletes-minimalista alakzatot.




Light Blue Living Stromboli EDT

A férfi változatot leginkább a fás-vizes illatcsaládba sorolják, dominánsak a citrusos és vizes jegyek, emellett még elő-elő bukkan némi pacsuli és bors is a hírek szerint.:)


L'Eau 2 Kenzo EDT

A Kenzo parfümökhöz különösen kötődöm, bár én soha nem használtam egyik illatukat sem, de Anyukám jó ideig fújkálta az egyik legismertebb kreációjukat, a Flower by Kenzot. Aztán mindent elleptek az utánzatok, és már nem szerette annyira, de mégis... nekem rögtön ő jut eszembe róla.:) 

A L'Eau 2 új változata nagyon üdének, nyáriasnak tűnik az illatjegyek alapján, lesz benne minden jó: citrom, barack, rózsa, frézia, lótusz, cédrus... nem hinném, hogy a kedvencemmé válna, de azt el kell ismernem, hogy érdekesnek tűnik, mindenképp meg fogom szimatolni. 


L'Eau 2 Kenzo EDT

A férfi változatban a gyömbér tűnik a legerőteljesebbnek -hüm, újabban odavagyok a gyömbérért!-, de megjelenik mellette némi grépfrút, levendula és cédrus is.
Elsőre ami így ezekről eszembe jut, az a fanyarság... lehet, hogy nagyon fog tetszeni, de megeshet, hogy épp az ellenkezője fog történni, majd meglátjuk.:)


Mit gondoltok a "leporolt" illatokról?
Figyeltek arra, hogy ugyanazon parfüm női és férfi változatát használjátok a párotokkal?:)

0 megjegyzés: