Revoltaire - új Catrice limitált kiadás!

11:19 Varjúlány 1 Comments

A facebookon már bő két hete mutattam egy kis videót erről a kollekcióról, most végre képeket is kaptunk az érkező termékekről.:)



01; Toxic Combination, 02; Explosive Combination


Két négyes palettát tartalmaz a kiadás, a csomagolásuk szerintem egész csinos, csak az az applikátor felesleges... viszont a színek nagyon szépek, nekem a korallos különösen tetszik.:)






01; Colour Bomb



Egy új arcpírt is kapunk, mint már a kedvences bejegyzésben is említettem, éppen pirosítólázban égek... csoda hát, hogy megdobogtatta a szívem a fenti szépség? Korallos-barackos, ha jól látom, némi aranyos fénnyel... nos, engem sikerült elvarázsolnia.:) 


  

01; Colour Bomb, 02; Nude Alarm, 03; Bloody Red


Ezúttal a limitált kollekció nem szájfényeket, hanem rúzsokat fog tartalmazni, aminek nagyon örülök, mivel mostanában ezeket szívesebben kenegetem.:) A nude és a sötét árnyalat a kép alapján szerintem nem lesz túl népszerű, az első viszont csodás.:) 





Nagyon szeretem a Catrice ecseteit, nekem még soha nem okoztak csalódást, plusz jó ideje már, hogy egy ilyen praktikus összecsukható rúzsecsetet keresek... ezt máris várom!




01; Innocent Toxin, 02; Attracting Camouflage, 03; Colour Bomb, 04; Colour Of Honor, 05; Mission Lilac


A lakkok közül a képek alapján az Attracting Camouflage ígérkezik a legkülönlegesebbnek, de a három élénkebb szín se tűnik rossznak. 


Nekem nagyon tetszik ez a kollekció, sokkal inkább az én színeim ezek, mint az Essence Fruity termékei. Az Explosive Combination négyest szépnek tartom ugyan, de a három natúr szín nekem túúl barnás, ezért nem hinném, hogy beszerzem. A pirosítót ellenben máris imádom, de a Colour Bomb rúzs és lakk is megnyert magának, sőt, még ott van az ecset is...
Félek, hogy ezt se fogom megúszni vásárlás nélkül.:$


Nektek hogy tetszik? Van valami, amit mindenképp szeretnétek beszerezni?:)

1 megjegyzés:

  1. Nem tudom melyiket, de mindenképpen szeretnék egy lakkot. Vagy a zöld, vagy a narancs. Gyönyörűszép. *_*

    VálaszTörlés