Tavaszváró gardróbátrendezés#6

14:13 Varjúlány 2 Comments



Mára sikerült lebetegednem, úgyhogy itthon töltöttem a napot, és ha már így alakult, átpakolgattam a parfümjeimet is, ezzel befejezve a gardróbátrendezést.:)

Rá kellett jönnöm, hogy viszonylag sok ilyen-olyan parfümöm van, de ezekből igazán csak keveset szeretek, az ajándékba kapottak nagy részét alig-alig használom. Plusz... az illataim többsége -és főleg azok, amiket szívesen fújkálok- meleg, télies, könnyedebb alig akad közöttük.


Végül hármat olyat tudtam előkapni, ami számomra a tavaszt idézi. Van még olyan parfümöm, ami sokak számára tavaszias -Nina, Halloween Kiss-, de... én a többit vagy nem ehhez az évszakhoz társítom, vagy nem rajongok érte.
A Christina Aguilera Inspire-t nagyon sokat fújkáltam gimnazistakoromban, de... most már valahogy ezt sem érzem annyira jónak, és nincs is sok benne már... épp ideje lenne teljesen elhasználni.
Halle Berry Pure Orchidját tavaly nyáron használtam sokat, manapság már nem vagyok oda a sztárillatokért, de... ez szerintem zseniális.:) Könnyed, de púderes kissé, édeskés, de csak éppen annyira, hogy  még melegebb időben is elviselhető legyen. Úgy érzem, hogy ez szuper alternatíva nyárra a nehéz, vaníliás illataim helyett.
Ezt a picike Miss Elite parfümöt is szeretem-szeretem, de nem az én világom... Ennek ellenére használgatni szeretném a jobb időben, mert bár elég édes, könnyed is, télre nekem kicsit "kevéske", és jó lenne ezt is kiüríteni.


Ami tanulság nekem ebből, az egyrészt az, hogy jobb, ha egy picit drágább, de szerelemillatot veszek meg, mint sok olcsóbbat, és az, hogy míg nehezebb parfümből van pár kedvencem, könnyedebb, nyáriasból legfeljebb egyet, a Pure Orchidot tudnám ilyennek nevezni.


Van kedvenc tavaszi illatotok?:)

2 megjegyzés:

  1. Én tavasszal testpermeteket használok. Nekem is csak nehezebb parfümjeim vannak. Vagyis van egy nyáriasabb, de attól fáj a fejem..:S

    VálaszTörlés
  2. Testpermetből milyet? Lehet, hogy nekem is érdemes lenne megpróbálkozni azzal.:)

    VálaszTörlés