Tavaszváró gardróbátrendezés#4

13:34 Varjúlány 3 Comments

Tegnap a kozmetikumaimat is átválogattam, igyekeztem a pasztellesebb-tavasziasabb dolgokat előrepakolni, na meg azokat is, amiket nagyon szeretek, de mégis ritkán nyúlok értük.




Az Alverde arc- és ajakszínezőjét mellőztem az utóbbi időben, de olyan kis friss színe van, ideje előkapni, csakúgy, mint a kedvenc highlighteremet, ami a múlt tavaszi Blossoms erc.... Essence trendkiadás része volt. Isteni kis enyhe fénye van, szuper a sápadt, fakó bőrömre. Ebből a kollekcióból még egy kedvencem van egyébként, ez is háttérbe szorult az utóbbi időben, méghozzá a Flowerkissed szájfény. Könnyed, enyhe rózsaszín, az illata pedig nagyon finom, azt hiszem, be is dobom a táskámba, akkor biztosan használni fogom.
Ezt a áttetsző-fényes Maybelline rúzst is ritkán kaptam elő a tél folyamán, ha valami, hát akkor ez tavaszias, már alig várom, hogy használjam.:)
Még az Essence ajakbalzsamomat pakoltam ide, a csomagolása annyira cuki, bájos-tavaszi, ráadásul az illata is finom.:)




A szemes dolgaim között nem sok pasztelles árnyalat található, valamiért szemhéjpúderekben én ezeket a színeket annyira nem szeretem már, ellenben tinikoromban odavoltam értük. Még akkorról maradt ez az ősrégi türkizes Maybelline monóm, sokszor megpróbáltam már beépíteni a sminkjeimbe, eddig nem túl sok sikerrel, de... ideje újra megpróbálni. Ellenben a púderszínű Bourjois szemfestékemet nagyon szívesen használom, szuper kis mindennapi árnyalat. A lilás Essence baked tavaly tavasszal nagy kedvencem volt, de azóta valahogy megfeledkeztem róla... ideje felfrissíteni a kapcsolatunkat.:)
Nagyon-nagyon szeretem a krémes festékeket, de valahogy általában ezekből a natúrabb-fémes színeket részesítem előnyben, pedig már ezer éve megvan ez a babakék Maybelline habos festék, megpróbálom gyakrabban bevetni ezt is.:)
Két dolgot nem említettem még a képről, az egyik az ezüstös Essence tus, aminek a kék verzióját nagyon sokat nyúztam, ezt viszont alig használtam... ezen is illene változtatnom.:) A másik pedig egy -szintén tavalyi- nagy kedvencem, a Max Factor szupertürkiz mártogatós festéke, ami bár nagyon közel áll a szívemhez, mostanában mégis mellőzött volt, több okból is: nem túl télies ez az árnyalat, plusz... valahogy a reggeli sminkelések során vagy a sima préselt szemfestékeim, vagy a krémesek után nyúltam, erről megfeledkeztem.


Tavasszal a sminkholmik tekintetében is előnyben részesítitek az üdébb árnyalatokat, vagy maradtok a jól bevált színeknél?:)

3 megjegyzés:

  1. Mostanában, ha jó idő van amikor felkelek, akkor mindig valami tavaszias, üdébb sminket csinálok. Míg ha borús az idő, akkor maradok a sötét, szürke sminknél. Régen mindig összevissza csináltam a sminkeket. :D

    VálaszTörlés
  2. Pontosan így vagyok ezzel én is.:)
    Újabban az időjárás határozza meg reggelente a hangulatomat, a hangulatom pedig a sminkemet.:)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem nekem is ugyan ez az árnyalatú Maybelline rúzsom van meg, meg a Blossoms etc-t szájfény is a napokban túrtam elő én is, csak nekem a másik szín van meg. :)

    VálaszTörlés