Márciusi kedvencek

8:51 Varjúlány 0 Comments

Huh, egész jó kis hónap volt ez a március.:) De a mai az utolsó nap belőle... ami egyet jelent a havi kedvencekkel.:)




Az utóbbi hetekben nagyon rákaptam a füstös szemekre, szerencsére volt is hová bevetnem.:) Így aztán nagyon gyakran előkaptam a Catrice extrapigmentált fekete monóját, a The captain of the Black pearl-t. De nem csak ilyenkor használtam, újabban nagyon szeretek egy sötétebb színt óvatosan elmasztaloni a szempilláim tövében. Ilyenkor remek kiegészítője a másik állandó kedvenc Catrice szemfestékem, a Bring me frosted cake.
És még mindig Catrice.:) Mostanában nagyon elkezdtek érdekelni az ecsetes illuminátorok, amit tényleg minden nap előkaptam, az a Light Reflecting korrektor volt.




Szerencsére már nem túl sötét a Max Factor Miracle Touch alapozója, és most valahogy a bőröm se extraszáraz, így leggyakrabban ezt a kencét használtam, el is értem az alját. Mellette a másik arcra való kedvencem az E.L.F. primerje, igyekszem mihamarabb írni róla.:)




Már az első használatnál is nagyon tetszett, de csak mostanra barátkoztam igazán össze a Lash Architect 4D szempillafestékkel, bár még mindig nem ütötte ki a legkedvesebb spirálomat a helyéről, a Bourjois Volume Glamourt.:) De hangsúlyosabb szemekhez ez is csodás.
A pirosítók közül nem is kérdés, hogy az E.L.F. egyik krémes gyönyörűsége, a Seductress volt a favoritom, imádom, hogy hiperpigmentált, ecsettel éppen csak egy leheletnyi is elegendő belőle, a színe pedig... odáig vagyok érte.




A rúzsok közül tartotta magát az örök kedvencem, a Catrice Call the ambulance árnyalata. Mostanában javarészt csak ütögetve, finomabban vittem fel.:) Amit még sokszor kentem az ajkaimra, az a Paul Frank Lip smacker volt. Hihetetlenül finom illata van... erről is szeretnék majd bővebben írni.:)
Amit még nagyon megszerettem és sokat használtam, az a Hidden World limitált kiadás highlightere. A csomagolása borzalmas, de alkalmi sminkekhez a belső szemzugba... gyönyörű!




Nem sok bizsut hordtam mostanában, de amit leszaggatni se lehetett rólam, az az Essence nemrégi trendkiadásának gyűrűje volt.
Amikor beszereztem ezt a kifutó Essence lakkot -Must-have-, nagyon örültem neki, mert Chanel Black Pearl hasonmás hírében állt, de aztán felkentem, és... nem tetszett.
Nemrégiben újra előkaptam, és imádom! Márciusban legalább négyszer lakkoztam ezzel, és ez nagy szó tőlem, mert mindig váltogatni szoktam a színeket.




Nagyon-nagyon rapszodikus a viszonyom ezzel a parfümmel. Hol nem tetszik egyáltalán, hol... el sem tudom képzelni, hogy mást fújjak magamra. Ez utóbbi volt márciusban.
Mindenképp szeretnék majd írni részletesebben róla, meg arról is, hogy hogyan keveredett hozzám.:)




Rengetegszer húzott ki a pácból a Balea szárazsampon, és már az illatával is sikerült megbarátkoznom, úgyhogy egyértelműen itt a helye ennek is.:)


Nektek hogy telt a március?
Mik voltak a kedvenceitek?:)

0 megjegyzés: