Ruhás vásárfia

11:19 Varjúlány 6 Comments



Az elmúlt két hétben kétszer is elindultunk Anyukámmal vásárolni (persze neki...), de aztán mindig találtam én is valamit...
Utóbb az Orsay-ban voltunk, ez az egyik kedvenc boltom egyébként, szeretem az elegánsan nőies darabjaikat, kicsit alkalmibb felsőkben, blúzokban szerintem verhetetlenek, egy gondom van velük... sajnos még a leértékelésekkor sem a legolcsóbbak.




Most két akciós felsőre bukkantam, az egyik ez a bordós-liás kis szépség, már a színe is teljesen elvarázsolt, de aztán a szabása is nagyon megtetszett, érdekes ez a vállmegoldás szerintem, na meg az a kis virágos dísz... már alig várom, hogy felvegyem.:)




A másik ez a bézs búzocska, így felakasztva nem mutat valami jól, de felvéve isteni, ráadásul remekül kombinálható, én ezt megfelelő darabokkal párosítva simán el tudom képzelni hétköznapra is.




Valamivel korábban kaptam ezt a narancssárga felsőt, a színéért most odavagyok, olyan vidám, tavaszias.:) A vállfán ez se mutat olyan jól, de felvéve szuper, nagyon régóta vágyom már egy ilyen szabású holmira, a nyakmegoldása szerintem nagyon különleges.:)




A pakolászós sorozatom ruhás részében írtam, hogy nadrágokkal nem állok valami jól, nos, most sikerült ilyesmit is beszerezni.:) Semmi különös egyébként, egyenes szárú -amivel még mindig nem vagyok kibékülve, jobban szeretem a picit bővülőket, de legfeljebb csizmával hordom majd- sima nadrág.:) A színe miatt szerintem a felsőim többségével össze fogom tudni párosítani, úgyhogy összességében jó vételnek tartom.:) 
A mellette lévő fekete holmi egy egyszerű melegítő, egy ilyet muszáj volt vennem, mert egyáltalán nincsenek sportosabb darabjaim, viszont ebben a félévben szeretnék tesire is járni, és oda ugye kell.:)


Becsúszott egyébként az utóbbi időszakban egy-két apróbb kozmetikum is, de azokat inkább majd egy külön bejegyzésben mutatom meg.:)

6 megjegyzés:

  1. Nagyon cuki az a lilás felső :O

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű az a lila felső! Én is nagyon szeretem az Orsay-t, de mostanában inkább kerülöm :) Nagyon jó még a Camaieu, nem tudom ismered-e, de ott is találni nagyon csini darabokat :)

    VálaszTörlés
  3. Felénk nemrég nyílt Camaieu, de még nem néztem szét, ha legközelebb arra lesz dolgom, mindenképp benézek.:)

    VálaszTörlés
  4. A narancssárga felső tetszik a legjobban, de a többi is nagyon szép :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm, kedvesek vagytok.:)

    VálaszTörlés