Taft Straight & Glossy balzsam

11:39 Varjúlány 2 Comments

Ez is egy olyan termék, amiről már ezer éve szeretnék írni -mert megérdemli!-, viszont mindig csak halogattam... éppen ideje végre megosztani a gondolataimat róla.:)


A külsejével elég közömbös a viszonyom, nem ragadott különösebben magával, nem is csúnya, de...
A funkcióját viszont tökéletesen ellátja, elég erős, a kupakmegoldásával sem akadt még gondom eddig, sőt, külön örülök, hogy lecsavarható, mert így az utolsó csepp kence is kinyerhető belőle.

Azt hiszem, a következő lépésben tisztáznom kéne, hogy mi is ez, mert a neve elég megtévesztő. A hátoldalon lévő felirat szerint balzsam, de... nos, nem az a balzsam, amit kimosunk a hajból.:) Törülközőszáraz hajra kell használni, szárítás előtt. Elméletileg vasalás nélkül teszi egyenessé a hajat, de ez természetesen nem igaz.:)




Az illatát citrusosnak mondanám, de nagyon enyhe, nem hinném, hogy zavaró lenne.:) Az állaga elég furcsa, csúszós, nyálkás, ragadós... mindig gyorsan megmosom a kezem a használata után.

Nem nyújtja azt, amit a címkén olvashatunk -egyenes hajat vasaló nélkül-, viszont ezt én nem is várom egyetlen terméktől sem. Ha teljes egyenességet nem is biztosít, de mogyorónyi mennyiség eloszlatása után sokkal könnyebb a vasaló használata, kevesebbszer és alacsonyabb hőfokon is elég végigsimítanom a tincseimet. Még az én extrakócos, erős szálú, makacs hajam is kezelhetőbbé válik tőle, némi fényt is ad, sőt kissé selymesebbé, lágyabbá teszi a bozontomat.


Összességében: Ugyan nem teljesíti azt, amit ígér -egyenes haj vasaló használata nélkül-, de én mégis elégedett vagyok vele, mert ez az első olyan termék, ami valóban megkönnyíti a hajvasaló használatát, és emellett láthatóan rendezettebbé, könnyebben kezelhetővé teszi még az én loboncomat is, csak ajánlani tudom!:)

2 megjegyzés:

  1. Húúú nekem volt egyszer Nivea??? hajegyenesítő samponom , de csak minta, és iszonyat jól kiegyenesítette a hajam, meg is lepődtem:O

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, olyanom nekem is volt, de sajnos nem sokat segített. Mondjuk az én makacs hajammal nem is könnyű elbánni.:)

    VálaszTörlés