Tavaszváró gardróbátrendezés#1

8:52 Varjúlány 5 Comments



Az évszakváltások közeledtével  -főként tavasz és ősz előtt- , át szoktam rendezgetni a holmijaimat, elpakolom azokat, amik a következő hónapokban nemigen lesznek szükségesek, és előrébb rakom azokat, amiknek eljött a szezonja.:)
Most hétvégén neki is estem ennek, arra gondoltam, hogy egy minisorozat keretein belül, képekben bemutathatnám nektek, hogy miket vettem elő a tavasz közeledtével, részben azért is, mert így én is jobban látnám, miből van és miből nincs szükségem többre.:)

Elsőként a ruháimat rendeztem át, én már ilyenkor elő szoktam kapni az egyszerűbb nyári pólókat, egy vastagabb kardigán, zakó alá talán nemsokára már jók is lesznek.:)
Egyébként észrevettem, hogy ebben az évszakban tipikusan a zöldes és a lilás-rózsaszínes árnyalatokat viselem a legszívesebben, úgyhogy a pólókból főként ilyeneket készítettem elő.:)




Nálam tavasszal hódítanak igazán teret a garbók, persze nem a vastagabbak, hanem a vékony, pamutból készültek. Ugyancsak ilyenkor kapom elő a hosszú ujjú pólókat és a könnyebb kötött pulcsikat, ezek magukban is elegendőek, ha már jobb az idő.:)




Be kell vallanom, van egy elég furcsa mániám az öltözködésben, valami, ami nem is igazán az én stílusom, de mégis... iiimádom a kockás blúzokat! Jöhet mindenféle színösszeállításban, hosszú és rövid ujjal egyaránt. Azt hiszem, leginkább a praktikussága miatt szeretem ezeket a darabokat, reggel csak felkapom, és már indulhatok is.:) Ősszel egy farmermellénnyel is gazdagodott a ruhatáram, azóta nagyon megszerettem, szívesen viselem ezekkel a blúzokkal is, de akkor már farmernadrág kizárva.:)

 

 
Tavasszal nagyon szeretném a színes kis nadrágokat, vastagabb szoknyákat harisnyával, de sajnos ilyesmiből nem található túl sok a szekrényemben, ez az a kategória, amit mindenképpen jó lenne bővíteni picit.




Kabátokkal ellenben egész jól állok, nagyon szeretem a klasszikus fazonú szöveteket, van is egy ilyenem, a képen látható sárga, jó pár éve már, hogy szuper áron vettem az Orsay-ban, azóta is előszeretettel nyúzom. Aztán ha sportosabban kell öltözni, szívesen felkapom a farmerdzsekimet is, bár... ezzel van egy pici gondom. Két -három éve mindenki ilyenben szaladgált, és... nem is tudom, bevallom, én nem szívesen állok be a sorba, szeretek kicsit egyedibben öltözni.
A szövetkabátok mellett a hagyományos ballonokat is nagyon szeretem, ezt a pirosat is hordom már pár éve, de még mindig nagy kedvencem, szóval... kabátokkal bőven el leszek látva tavasszal.:)


Ti elővettétek már a tavaszi holmijaitokat? 
Van esetleg olyasmi, amit mindenképp be akartok szerezni?:)

5 megjegyzés:

  1. Minden álmom egy eperszínű blézer. De a piros kabátod is nagyon szép. A ballon kabátokkal nekem az a gondom, h nagyon gyűrődnek, pedig szép nőies darabok.

    VálaszTörlés
  2. Ó, mostanában én is odavagyok az eperszínű dolgokért.:)
    A ballonoknak sajnos tényleg megvan ez a hátránya...:/

    VálaszTörlés
  3. hú lehet, hogy még ma neki állok én is előszedni a vékonyabb dolgokat :) most kedvet kaptam hozzá :)

    VálaszTörlés
  4. Én is elkezdtem átrendezni a ruhatáramat. :D Plusz én lomtalanítok is, úgyhogy már 2hete gardróbot rendezek. :D Nekem kabátot kéne vennem tavaszra.:)

    VálaszTörlés