Frizurákat válogattam

2:58 Varjúlány 3 Comments

Az outfit- és sminkes képek ráébresztettek arra, hogy egész sokat nőtt a hajam, aminek nagyon örülök, de... már ráférne egy kis formázás. Ezer éve nem voltam fodrásznál, mert az utóbbi időben csak csendesen növesztgettem a hajam, de most rászántam magam, hogy valamikor a közeljövőben meglátogassam a kedvenc fodrásznénimet. 
Egyébként zseniális szakemberről van szó, mindig elégedett vagyok a munkájával, igazság szerint ő az első, aki tud bánni az én loboncommal. Amíg rövidebb volt a hajam, mindig rábíztam magam, olyan fazont vágott, amilyet ő jónak látott, de mióta picit hosszabb a sörényem, azt szokta kérni, hogy vigyek magammal képet a kiszemelt formáról. 

Olyan nagy újdonságot nem szeretnék, a kikötéseim annyi, hogy egyenesebben és kicsit göndörebben is hordható legyen, na meg persze maradjon meg a frufrum.



 

Itt talán nem is maga a forma, hanem a loknik tetszettek meg... sok szempontból elég "szerencsétlen" a hajam, túúl sok -igen, ilyen is van!-, vastag szálú, durva... de azt hiszem, könnyen tudnék bele ilyen hullámokat varázsolni.




Legutóbb ha jól emlékszem, vagy ezt, vagy valami nagyon hasonló fazont kértem, de akkor még jóval rövidebb volt a hajam, így aztán nem lett pont ilyen. Tetszik, hogy a felső réteg kicsit rövidebb, ezzel sokféleképp tudnék játszani.:)





Ez a frizura valószínűleg csak Angelina Jolie varázsa miatt tetszik, igazából csak azon gondolkodtatott el, hogy jó lenne kipróbálni egy vastagabb frufrut, másokon annyira tetszik... viszont ellene szól, hogy én általában ha nő egy picit, elkezdem oldalra csapni, és nem biztos, hogy ez egy ilyennel is működne. 



 


Anne Hathaway szerintem soha nem nézett ki olyan szuperül, mint Az ördög Pradat viselben, imádtam a haját! Most, hogy frizurákat keresgéltem, persze előszedtem róla is pár képet, és még mindig nagyon tetszik, de azt hiszem, ez a forma nem a legelőnyösebb az én hajamhoz, ahhoz túl sok és túúl... bozontos.XD
Így aztán fájó szívvel lemondok róla, viszont neki istenien állt.




Ezzel a göndörebb verzióval elég vegyesek az érzéseim... tetszik a búbosabb teteje, viszont.... nem is tudom, úgy látom, ezt a hatást úgy érték el, hogy az a rész jóval rövidebb, mint a teljes hajhossz. Nem biztos, hogy nekem lenne bátorságom -és kedvem- ehhez most.




Ez az utolsó verzió amolyan vésztartalék, igazság szerint ez fogott meg a legkevésbé, viszont talán az én hajszerkezetemhez ez lenne a legpraktikusabb, mert a fokozatoknak és a tépett hatásnak köszönhetően talán kicsit kezelhetőbb, kevésbé tömör lenne.


Ti a fodrászotok kezeire bízzátok magatokat, vagy kinéztek egy fazont? 
Ha igen, hol szoktatok jó frizurákat találni?:)

3 megjegyzés:

  1. én kinézek egy fazont, és viszek képet :D

    VálaszTörlés
  2. Én nem járok fodrászhoz :$ Magamnak vágom, mert így lesz olyan, mint amit szeretnék. :D

    VálaszTörlés
  3. Thündérke: Tényleg ez a biztosabb.;)
    Renii: Hú, bátor és ügyes vagy! Én magamnak legfeljebb a frufrumat merem megigazítani.:$

    VálaszTörlés