Tavaszváró gardróbátrendezés#2

9:32 Varjúlány 4 Comments

Az előző bejegyzésben azt mutattam meg, hogy milyen ruhákat vettem elő a jobb idő közeledtével, most pedig a cipőimet és a táskáimat válogattam át.:)


Nálam ilyenkor ezekből is a színesebbek, világosabbak kerülnek előtérbe, talán ez az egyszerű fehér óriástáska a legnagyobb kedvencem, szinte mindenhez passzol, iskolába nagyon praktikus.:) Egy gondom van vele csupán: lassan kezd elkopni.
Ha már iskola... oda a második kedvencem ez a rózsaszín átvetős táska, pont belemegy egy A/4-es füzet, de mégsem olyan hatalmas, a színéért pedig odavagyok.:) Keresztbevetősből  még egy darabon van, méghozzá egy piros, ami már jóval kisebb. Azt is szeretem, de a hétköznapokon valahogy ritkábban nyúlok érte.:)
A sárga retikült is nagyon szívesen hordom, ez már kicsit elegánsabb darab, viszont megvan az a hátránya, hogy csak kézben vihető, és én jobban szeretem a vállon hordható táskákat. De ezért bőven kárpótol az üde színe.:)




Én még nagyon szívesen előkapom a vékonyabb, velúr hosszúszárú csizmákat is, a latyakos időben nem a legideálisabbak, de most még éppen elférnek, akár nadrággal, akár harisnyával és szoknyával.:)
De persze amikor már ténylegesen beköszönt a tavasz, én is jobban szeretem a könnyedebb cipőcskéket, a fenti pántos megoldású félcipőt például nagyon megszerettem, egy gondom van vele: egész napra sajnos nem kényelmes, nekem ahhoz túl magas a sarka. A kis sárga balerina is a szívem csücske, mint a ruhás bejegyzésben említettem, én ebben az évszakban előszeretettel viselek zöld és lila holmikat, azokkal ez remekül összepasszol.:) Viszont ezzel is van egy kis bibi... sajnos harisnya nélkül hajlamos feltörni a sarkam.
(Egyébként én a balerinacipők többségével így járok... esetleg nincs valami tippetek rá, hogy ezt hogy tudnám kiküszöbölni?:))
Nem vagyok a sportosabb stílus híve -legalábbis magamon, én jobban szeretem a kicsit elegánsabb összeállításokat-, viszont ezt a piros tornacipőt néha felkapom, talán a színe miatt nem volt olyan nehéz megbarátkoznom vele, ráadásul ez valóban kényelmes.:)
Ami úgy érzem, hogy jól jönne cipőfronton, az egy olyan fekete szépség, ami akkor se ront sehol, ha reggeltől estig a lábamon van. Korábban már sikerült is találnom egy ilyet, de sajnos mostanra már nagyon elkopott.


Van kedvenc tavaszi cipőtök?
Nálatok is előkerülnek ilyenkor az élénkebb táskák, vagy maradtok a feketéknél és a barnáknál?:)

4 megjegyzés:

  1. vegyél ilyen szilikonos saroktapaszt, azt belerakod a cipőbe és semmi bajod nem lesz :) ráadásul többször is használható. én még régebben a dm-ben vettem sajátmárksat, most azt hiszem már az essence is piacra dobott.

    VálaszTörlés
  2. Nekem is sok balerinacipővel volt ez a bajom, de apukám megoldotta. Lekapta a lábamról és a sarokrésznél benyomkodta, úgymond megtörte kicsit a cipőt(persze nem lett semmi baja), azóta nem tör fel sehol.

    VálaszTörlés
  3. Én balerina cipőkhöz vettem külön zoknikat. Nem tudom mi a neve annak a zokninak, olyan, hogy nem látszik ki a cipőből sehol se. Így nem is töri a lábam, és ami nekem mindig gáz volt az ilyen cipőkkel, hogy harisnya nélkül büdi lett a lábam bennük. Ezzel mindkét problémát megoldottam. :D Kínaiban találtam ilyen zoknit, de biztos lehet máshol is kapni.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm, lehet, hogy ezt is bevetem.:)

    VálaszTörlés