Alverde színezett szemöldökzselé

12:50 Varjúlány 7 Comments




Jó ideig az Essence átlátszó szemöldökzseléjét használtam, teljesen beleépült a rutinomba, tényleg minden nap előkaptam, amolyan láthatatlan segítőtárs volt nekem. De pár hete kifogyott, és ha már így alakult, szerettem volna valami mást kipróbálni... színezett verziót találtam az E.L.F.-nél is, de csak ezért nem akartam rendelni, úgyhogy az Alverde ilyen termékét emeltem le a polcról. 




A kiszerelése kísértetiesen hasonlít egy szempillaspirálra, nem különösebben szép, viszont egész strapabírónak tűnik. Amiben eltér egy szempillafestéktől, az az, hogy a végén egy szemöldökkefe található, ezt egy külön kupak védi. 





A kefe egyébként egész jó, én eddig a régi szempillaspiráljaimat használtam ilyen célra, de ez is megfelelően teljesít, és ráadásul praktikus is. 

 


A spirál teljesen hagyományos, könnyű vele végigszaladni a szemöldökön, nem vesz fel túl sok festéket, inkább talán kicsit kevesebbet az ideálisnál, de talán ez nem akkora baj, legalább nem olyan könnyű túlzásba esni vele.:)
Amitől mindig tartok az Alverde dekorkozmetikumok esetén, az az illatuk. Nos, ennek se ez a jellemzője kedvencem, de nem is annyira vészes, mivel a növényes, zöld jegyeket megbolondították egy kis cukorkaaromával, és így már sokkal elviselhetőbb.:)

Az állagára nincs panaszom, nagyon hasonlónak érzem az Essence-hez, krémes jellegűnek mondanám.




Én a 02-es Braun árnyalatot szereztem be, létezik egy ennél világosabb is, de úgy gondoltam, számomra ez lehet a jobb választás. Nem is tévedtem nagyot, a kettő közül valóban ez állhat közelebb a szemöldökömhöz, de örülnék, ha több színben is kapható lenne, mert úgy érzem, nekem egy kissé túl vöröses ennek a tónusa, bár azt hiszem, ez kis mennyiségben nem feltűnő.

A hatásával elégedett vagyok, fixálja a szemöldökömet, ugyanakkor nem keményednek meg tőle a szálak, természetesek, puhák maradnak, de segít a rendezettebb forma megőrzésében. Valamelyest dúsítja, ki is tölti, de ha nagy hézagok lennének benne, önmagában ez nem lenne elegendő.

Összességében: Egész jó terméknek tartom, nem bántam meg, hogy bizalmat szavaztam neki.:) Praktikus a kefés vége, az illata bár nem a kedvencem, de azért elviselhető, az állagával és a hatásával sincs gondom, egyedül azt sajnálom, hogy nem kapható több árnyalatban. Ha viszonylag dús, hosszú szálú szemöldökötök van, jó társatok lehet!:)

7 megjegyzés:

  1. De jó, színezett szemöldökzseléről még életemben nem hallotam! Érdekes, szerintem én is kipróbálom! :)

    VálaszTörlés
  2. Mennyibe kerül egy ilyen? Érdekes, szívesen kipróbálnám.

    VálaszTörlés
  3. Engem is az ára érdekelne, meg kép, amin a szemöldöködön van :P

    VálaszTörlés
  4. Ezer forint körül van, de lehet egy-kétszáz eltérés, több dolgot is vettünk akkor Anyukámmal, és már nem emlékszem pontosan.:(

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól hangzik :) És kis praktikusan tűnik :)

    VálaszTörlés
  6. Köszi :]
    Azt hiszem akkor ez az én szemöldökömön nem sokat dobna, így maradok a barna szemhéjpúdernél :P

    VálaszTörlés