Green lips

10:39 Varjúlány 3 Comments



Vannak pillanatok, amikor egyszerűen... elgurul a gyógyszerem. Ez jellemzően akkor következik be, amikor rossz vagy semmilyen kedvem van, zenét hallgatok és épp elegem van mindenből. Ilyenkor gondolkodás nélkül nyúlok a festékek után, nem fontolgatom hosszasan, hogy milyen színt fogok használni, hogy fog állni, hová kenjem, és azon sem töröm a fejem, hogy vajon le kell-e mosnom rögtön.
Egy ilyen estén próbálkoztam először a zöld ajkakkal, és nem is értettem, miért nem kísérleteztem már ezzel hamarabb, mert végtére is ez az egyik kedvenc színem. Azóta már sokszor készítettem zöld ajakfestést, de mindig késő este, olyankor pedig nem tudok elfogadható minőségű képeket készíteni, így soha nem mutathattam meg, pedig nagyon is kíváncsi lennék a véleményetekre.:) 

Tudom, hogy az extrémebb színű szájfestés elég megosztó, van, akit lázba hoz, mások elutasítják... én azt hiszem, valahol a középúton vagyok. Hétköznapokra, normál körülmények közé nem vállalnám be, bár pont gondolkodtam azon, hogy kilépek így a lépcsőház elé és ijesztgetem kicsit a szomszédokat :D, talán egyetlenegyszer egy idegen városban is szívesen flangálnék így, kíváncsi lennék az emberek arcára.
Viszont aki szeretne kicsit extrémebb sminkekkel is próbálkozni, nem feltétlenül viselésre, hanem csak a maga szórakoztatására, és a szájhangsúlyos sminkeket részesíti előnyben, azt hiszem, nem túl sok választása van ezen kívül, legalábbis... szinte megkerülhetetlen számára, hogy valami szokatlan színt dobjon fel.





Arc: 
E.L.F. Studio primer 
Missha Signature Real Complete BB krém (21)
N.Y.C. Smooth Skin Loose púder (741A; Translucent) 
E.L.F. Studio krémpirosító (Tease) 
Bourjois pirosító (33; Lilas D'Or) 
Essence Blossoms etc... highlighter

Szem:
BeYu szemhéjalapozó 

Bourjois Smoky Eyes Trio (08; Vert Trendy)
Catrice szemhéjpúder (090; Bring Me Frosted Cake)
Essence zselés szemhéjtus (Midnight In Paris)
Catrice The Giant szempillaspirál

L'Oréal Lash Architect 4D szempillaspirál

Száj:
Essence Stay All Day korrektor (10; Natural Beige)

Essence Long Lasting szemceruza (12; I have a green)
88-as paletta zöld színe (8/3)


Mit gondoltok az extrémebb ajakszínekről? 
Próbálkoztatok már ilyesmivel?:)


3 megjegyzés:

  1. Szerintem jó lett, bár nem mernék kimenni vele utcára :) Tegnap előtt nekem is olyan hangulatom volt, amilyet írsz, én az essence tégelyes tusával festettem fekete szájat magamnak :)

    VálaszTörlés
  2. Az Essence tust már én is próbáltam ilyen célra használni, de a számról (is) alig tudtam leszedni.
    Neked esetleg van valamilyen bevált módszered az eltávolítására?:)

    VálaszTörlés
  3. Korábban én is így gondoltam, de most már szívesen kipróbálok mindent.:)

    VálaszTörlés