Öt parfüm a kívánságlistámról

8:27 Varjúlány 2 Comments


Guerlain Shalimar Parfum Initial


Már többször is írtam a Shalimar Parfum Initial-ról, tél elején lobbant fel a szerelemem iránta, rajtam egyértelműen vaníliás-orientálissá válik, igazi téli, kürtőskalácsos-karácsonyváró pulóveres illat. Máris tele van emlékekkel, azt hiszem, tényleg ideje lesz beszerezni belőle egy üveggel, legkésőbb őszre.:) 



Guerlain Insolence


A My Insolence-t nagyon megszerettem, remek kis mindennapi parfüm, ugyanakkor a mandulavirágnak köszönhetően nem is olvad be a rózsaszín tucatillatok közé. Az Insolence EDP is hasonló, de kiegészül vagányabb jegyekkel, violával, írisszel. Nagyon szeretném az illatgardróbomban tudni.

Chloé Eau De Parfum Intense


A Chloé EDP-t sokan tisztaságillatként jellemzik, és valóban, nekem is egy vakítóan fehér blúz jut eszembe róla, ehhez képest az Intense melegebb, kissé füstösebb, olyan, mintha a blúzt frissen, ropogósra vasalták volna.:) Az összes itt szereplő illat közül talán erre vágyom a legrégebben, egyszer talán hazaköltözik velem.:)

Chloé Love Eau Intense


A Love-ról sokáig azt gondoltam, nem nekem való, aztán egyszer véletlenül ebből fújtam a tesztcsíkra a Chloé Intense helyett, és rájöttem, mekkora ostobaságok követtem el. Kifinomult, elegáns, virágos-púderes, enyhén vaníliás, kellemesen meleg és egy csöppet füstös. Elképzelhető, hogy még érnem, komolyodnom kell hozzá pár évet, de nem állunk távol egymástól... sőt.


MAC Turquatic

A MAC Turquatic-ja nem tipikusan az az illat, amit a magaménak szoktam érezni, vizes-aromás, nyárias-tengerillatú, kicsit talán maszkulin, minden édességet nélkülöző, de mégis... nagyon-nagyon megtetszett. Ennek ellenére nem hinném, hogy egyhamar beszerezném, mivel közel sem vagyok biztos benne, hogy pár milliliternél többet elhasználnék belőle, mert egyáltalán nem illik hozzám, másokon viszont isteni lehet és... és mégis, szeretném megismerni! 


Van olyan parfüm, amire hosszú ideje vágytok?:)

2 megjegyzés:

  1. A MAC parfüm nekem is rajta van a listámon. Múltkor sikerült megillatolnom, és nagyon-nagyon-NAGYON megtetszett. :D Imádom az illatát, és valóban érdekes benne az a kicsit maszkulin felhang. :) Szóval vagy ez, vagy a Be Delicious. :))

    VálaszTörlés
  2. Annyira éreztem, hogy a MAC tetszeni fog neked.:))

    VálaszTörlés