Sans Soucis Perfect Lips tartós rúzs

7:19 Varjúlány 0 Comments



Azt hiszem, már említettem valahol, hogy nemrégiben a Sans Soucis sminkbemutatóján jártam, ott kaptam egy rúzst és egy szemceruzát tesztelésre, az előbbiről már meg is érett a véleményem arra, hogy megosszam veletek.:) 
A csomagolásról most nem tudok nyilatkozni, mivel ez egy teszter, erről azt hiszem, nem lenne érdemes írnom.:)





Ami az első használatkor nagyon meglepett, az az illata, elég erőteljes, azt hiszem, kicsit citromra hajazó rúzsillat, alapvetően nem kellemetlen, de engem borzasztóan zavar, ráadásul sajnos nem csak használat közben érzem, hanem szinte folyamatosan, míg a számon van. 
Az állaga a keményebb kategóriába tartozik, de ennek ellenére remekül siklik, én inkább a lágyabb rúzsokat preferálom, de ennek is megvan a maga előnye, ezt elismerem.:) 




Amit nagyon szeretek benne, az a színe, a Pink Fuchsia névre hallgat ez az árnyalat, de én felkenve inkább kicsit bordósnak-lilásnak látom, csodaszép szerintem.:) 
Megnézhettünk több árnyalatot is egyébként, nagyon sok szép szín van, kapásból legalább háromra emlékszem, amiket szívesen hazahoztam volna.:) 
Fénye nem sok van, de nem is matt, a pigmentáltsága nagyon jó, de azt hiszem, ezt el is várhatjuk, hiszen nem egy könnyed, áttetsző rúzsról van szó. 

Tartósságot ígér, nos... én ennek a tesztelérése nem vagyok a legjobb alany, míg a szememen szinte minden jól bírja, addig az ajkamon lévő sminket gyakran kell frissítenem. Úgy vettem észre, hogy nagyjából négy órán keresztül valóban hiba nélkül fennmarad, a mászkálásra egyáltalán nem hajlamos, még egy ivást is hellyel-közzel túlél, étkezés után viszont azért igazítani kell. Egy enyhe szín még akkor is maradt a számon, de az már közel sem volt az igazi, bár... én egyetlen rúzstól sem várom el, hogy az evést is tökéletes állapotban élje túl, még ha tartós is. 
Nem tudom, hogy ez a kicsit keményebb formulának köszönhető-e, vagy csak a tartós rúzsok általános jellemzőjének tudható be, de én úgy éreztem, szárít kissé. Tényleg nem drasztikusan, csak minimális mértékben, de a nap végén mikor ezt viseltem, érezhetően jól esett a számnak egy kis plusz hidratálás. 

Mivel kaptunk árlistát, most kivételesen meg tudom mondani, pontosan mennyibe is kerül, kereken 4100 forintba. 


Összességében: A színét nagyon megszerettem ennek a rúzsnak, viszont az illata és az állaga nem lesz a kedvencem, igaz, az utóbbival semmi baj nincs, egyéni preferencia kérdése, hogy ki szereti a lágyabb és ki a keményebb kencéket. 
Az árát egyértelműen sokallom, azt hiszem, ennyit nem adtam volna ki érte, mert nem érzem úgy, hogy ezt a kiemelkedő minősége alátámasztaná.
Ha szeretnétek valami nagyon új dolgot kipróbálni, esetleg megtetszik egy szín és az illata sem irritál titeket, talán megér egy próbát, de egyébként én kihagyhatónak tartom.

0 megjegyzés: