Baviphat mangós arcradír

12:07 Varjúlány 7 Comments



Már próbálgatom pár hete ezt a kencét, úgy gondoltam, hogy ezt alaposan le kell tesztelnem, mielőtt írnék róla, de mostanra úgy érzem, itt az ideje megosztanom a véleményemet veletek.:)


A csomagolása nagyon-nagyon cuki, hihetetlenül bájos ez a gyümölcsforma, szerintem akár a fürdőszoba dísze is lehet, persze azért vannak szépséghibái, de erről lentebb.:)
Elég erősnek tűnik egyébként, és nem is hittem, hogy ekkora, egész nagy kiszerelés, 110 grammos pontosan.





Mint írtam, szerintem nagyon édes ez a csomagolás, számomra éppen ezért kissé illúzióromboló ez a beleütött szám, nyilván szükséges volt, és azt hiszem, én vagyok szőrszálhasogató, de akkor is, nekem ez a megoldás annyira nem tetszik, ezt muszáj volt megemlítenem.:)




A másik problémám az, hogy én inkább preferálom arctisztítókból a tubusos kiszerelést. Egyrészt azért, mert én általában a zuhany alatt használom ezeket a kencéket, és ez könnyebben kicsúszik a kezemből, másrészt ezt egyszerűen nehézkesebb használni. Nagyon jó, hogy egy plusz kis fedő is védi a terméket, és a kanálka is kedves gesztus, de én mellőzni fogom mindkettőt, mivel az utóbbit nagyon gyengének érzem, az előbbi pedig nem elég merev, túl rugalmas, és ezért nehézkes levenni használat előtt. 





Az állaga zselészerű, vannak benne apró szemcsék, de azt hiszem, ezek inkább csak amolyan "díszek", hiszen egy kémiai radírról van szó. Az illata nagyon finom, gyümölcsös, friss, de mégis kicsit kozmetikumillatú, használat közben érzik, de nem túl erős.
Sokat vacilláltam a rendelés előtt, nem tudtam eldönteni, hogy a barackos vagy ez lenne ideálisabb számomra. Végül az szólt emellett, hogy ez a hatékonyabb, én pedig a radírokból jobban szeretem az erősebbeket, valamint az, hogy thermo hatású, azaz használat közben melegít picit, ezzel megnyitja a pórusokat, így jobban kitisztulnak.


Nos, valóban nagyon hatásos, én korábban a hagyományos radírjaimat ötnaponta használtam, úgy érzem, az egész arcomra ezt elegendő hetente bevetnem, bár néha a problémásabb területeken -az orromon- beiktatok a heti használat közé is egy-egy kencézést.
A használata nagyon egyszerű, hasonlít a sima radírokéhoz, én nagyjából egy kiskanálnyi mennyiséget oszlatok el az arcomon, ezt picit dörzsölgetem -bár azt hiszem, erre nem is lenne szükség, de hozzászoktam már ehhez a mozdulatsorhoz-, várok egy-két percet és lemosom. Az eredmény nagyon-nagyon puha és tükörsima bőr.
A hatásával, használatával az egyetlen gondom az, hogy legszívesebben minden nap bevetném, annyira jó érzés utána végigsimítani az arcom, igaz, az utána maradt puha bőr viszonylag sokáig megmarad, jóval tovább, mint a korábban használt mechanikus radírjaim után.




Összességében: Sikerült megszeretnem ezt a radírt, nagyon aranyos a csomagolása, még ha nem is a legpraktikusabb, az állaga szuper, az illata is finom, a hatása pedig magasan a legjobb az általam eddig próbált radírok közül. Megkedveltem, mi tagadás, bár ha kifogy az a hatalmas adag, valószínűleg kipróbálom a másik, barackos verziót is.

7 megjegyzés:

  1. Egyre több jó véleményt olvasok róla, ha elfogy a mostani, szerintem megveszem. Árat és beszerzési helyet tudnál esetleg írni?

    VálaszTörlés
  2. Kívánságlistás lett !:) Köszi a tesztet!:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szívesen, örülök, ha tetszett.:))

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, nekem is praktikusabbak a tubusos kiszerelésűek de ezt egyszer ki fogom próbálni mert nagyon cuki :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szeretem én is, lassan itt az idő a 2. adag megvételére..pedig rettentő sokáig elég, nagyon kiadós!

    VálaszTörlés
  6. Én is fennakadtam a számokon, elég otrombán virítanak a szép kis sárga mangón.. És ugyanezt a bénázós témát nyomom vele én is a zuhanyzóban :)

    VálaszTörlés
  7. Vattacukor: Szerintem érdemes tenni vele egy próbát.:)

    Smink és más: Igen, én is meglepődtem, hogy mennyi van benne, és nem is kell belőle sok.:)

    Névtelen: Ó, akkor nem vagyok egyedül.:)

    VálaszTörlés